Nieuwe klanten

slider header associate theme intercomcoldcalling 01-870

Wij vinden nieuwe klanten voor u, in binnen- en buitenland

Onze ‘We vinden nieuwe klanten voor u’  business solution service is een nieuwe vorm van industrieel marktonderzoek voor high-tech producten en diensten, die we als eerste geïntroduceerd hebben. Sommige industriële klanten noemen dit ‘de enige manier van telemarketing die voor hen echt werkt.’

De Intercomm methode

Intercomm doet voor u telemarketing en coldcalling om nieuwe klanten te krijgen en geeft training in telemarketing/cold calling. Intercomm is een relatief klein familiebedrijf met Nederlands en vreemde talensprekende freelance telemarketing-medewerkers voor belacties in binnen- en buitenland. We brengen bedrijven binnen bij andere bedrijven waar deze zichzelf willen (her)introduceren en hun producten en services verkopen. Wij bellen altijd vanuit UW database. Wij hebben zelf een beperkt aantal databases en werken daarom meestal met de database van onze klant.

Wat u kunt verwachten

Het aantal afspraken is afhankelijk van de vraag van de markt naar het product of de service, maar wij maken het optimale aantal afspraken dat er voor u te maken is met uw product of service. We kunnen dit zeggen omdat we optimaal scoren, zoals gebleken is uit ervaring en wat onze klanten zeggen.

We doen dit al meer dan 18 jaar. We zijn succesvol omdat we precies weten waar goede communicatie uit bestaat, zodat de andere kant het gesprek leuk vindt en blijft luisteren en omdat wij precies weten hoe iemands interesse te wekken en omdat wij precies weten waarom de prospect het de één gunt en de ander niet en dat is wat we een ander kunnen leren.

Voor onze laatste 6 klanten, hebben we gemiddeld elk uur een afspraak gemaakt, o.a. bij 16 van de grootste bedrijven in Nederland: Akzo Nobel, DSM etc. (referenties op aanvraag).

It's only fair to share...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin