Wat klanten over ons vertellen

De belacties:

Wij hebben een aantal Telemarketing acties door Mevr. Vos van Intercomm laten doen en die zijn ons goed bevallen. Ik kan Mevr. Vos en Intercomm Coldcalling zeker aanbevelen.

HvdW van Adseon.


Wij hebben goede resultaten geboekt met Intercomm Coldcalling, Mevr. Vos, op het gebied van Coldcalling, zowel Nationaal als Internationaal.

Wij zouden Mevr. Vos bij een volgende Acquisitie-ronde weer inzetten.

JL van Merrem & La Porte


 Wij hebben een keer een actie laten doen door Mevr. Vos en het resultaat was overweldigend: meer succes dan waar we op gerekend hadden.

JK van Lutra Milieussystemen


Wij hebben goede ervaringen met Intercomm Coldcalling in Amsterdam en zullen Mevr. Vos zeker weer inzetten als nodig.

SK van Stork in Doetinchem


Mevr. Vos van Intercomm Coldcalling heeft een viertal telefoonacties voor ons gedaan waarbij ze afspraken voor ons moest maken met Managers van Internationale Luchthavens. In het Engels.

Wij zijn daar heel tevreden over. Het werken met Intercomm en Mevr. Vos is ons van begin af aan zo goed bevallen dat ik haar ook aan andere bedrijven heb aanbevolen.

MG van Type 22


Intercomm Coldcalling in de vorm van Marie-José Vos heeft voor mij, wat jaartjes geleden, verschillende Coldcalling opdrachten uitgevoerd waarover ik erg te spreken ben. Destijds was Imtech (mijn toenmalige werkgever) de opdrachtgever voor Intercomm Coldcalling.

Met name het inlevend vermogen binnen de gestelde cases aangevuld met de goede feel voor de Technische Materie heeft kwalitatieve output in de vorm van ‘de goede afspraken’  opgeleverd.

In een aantal gesprekken met deze potentieel nieuwe relaties werd teruggekoppeld dat in het Coldcalling contact de juiste vragen gesteld werden die de trigger vormden voor de afspraak.

Ik kan Marie-José en haar bedrijf, ten zeerste, aanbevelen.

PK van Dinnissen


 

De seminars:

Zeker wat punten bruikbaar!
Blij dat er geen rollenspel was!
Wel wat van opgestoken!
Ontspannen sfeer was goed !


Ik vond het een interessante cursus, nieuwe dingen gehoord en andere bevestigd gekregen. Zeker aan te bevelen, zaken worden behandeld in een gemoedelijke sfeer, waar veel ruimte is om dingen te bespreken.


Ik heb een en ander opgestoken van dit seminar.
Het zet je weer op scherp.
Het is ook goed om van je collega’s meningen te horen over deze onderwerpen.
De kunst is om deze besproken verbeteringen/zaken ook daadwerkelijk mee te nemen in de praktijk.


Zijn toch een aantal punten die ik meteen kan doen in de toekomst.
Zoals een telefoon-script maken.
Beter de vraagstelling toepassen: wat zijn de problemen waar u op dit moment tegen aan loopt?
Aantal zaken opgestoken,
zoals bevestigen en een vraag als vraag stellen.

Op zich met z’n allen bij elkaar is ook al positief en brainstormen hoe dit beter kan.

CN Rood diversen medewerkers


Wel punten gehoord die bruikbaar zijn.
Veel onderwerpen en tips die goed zijn nog eens te horen.
Hele andere insteek van cursus/training, bekeken vanuit een andere hoek.
Zeker voor herhaling vatbaar over x-periode.


Bij Marie-José ben ik op zeer prettige wijze meer te weten gekomen over wat Communicatie is en hoe ik dit kan inpassen tijdens het ‘cold callen’ op mijn werk.

Waar ik begon met wat last van koud-watervrees, heeft Marie-José verschillende technieken aangeleerd waardoor de Communicatie nu gemakkelijker verloopt.

Door eerst goed onder de loep te nemen wat Communicatie nu eigenlijk is, te onderzoeken hoe je dat dan doet en deze technieken later toe te passen in een aantal praktijkoefeningen, is deze training precies wat ik nodig had om mij wat zekerder te voelen tijdens het bellen.

Al met al een zeer gezellige maar vooral leerzame dag geweest !!  Dank je wel !

Mevr. W. P.   van Overveld Machines


Leuk om deze methode te zien in vergelijking met eerdere trainingen. Deze had een wat softere benadering. Fijn om gradaties te zien in het script………….dit is ondersteunend aan mijn aanpak om te snel te willen.

Koud bellen is niet echt mijn ding. Heb er vele malen onderricht in gehad maar het blijft voor mij een opgave. De quasi softe aanpak van Mevr. Vos is dan wellicht nog het prettigst om te hanteren.

Goed om met het verkoopteam om de tafel te zitten. Je merkt dat er gezamenlijk redelijk veel kennis is op het gebied van acquisitie. Bellen is eigenlijk een drempel waar je overheen moet. Met het goede ‘gereedschap’ en omstandigheden, maak je het voor jezelf gemakkelijker. Inzicht in de theorie gekregen, nu de vertaling maken naar het doen.


 

Zinvol, gesprekstechnieken, bepaalde dingen zoals de rust bewaren in een gesprek en hoe belangrijk het is om je eigen naam duidelijk uit te spreken. Eerste indruk !

Op je gemak zijn, de oefening met Hendrik Jan vond ik zeer zinvol om te ervaren hoe je je op je gemak kunt voelen in dezelfde ruimte. Dit kan ik zeker toepassen in mijn telefonische gesprekken. Ik ben tevreden over het belscript en het geeft mij houvast in de gesprekken.

Diversen medewerkers van DB Audio en Videosystemen

 

 

It's only fair to share...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Geef een reactie